15.06.24 05:21
НачалоDP World TourМат Уолъс поведе на BMW PGA Championship

Мат Уолъс поведе на BMW PGA Championship

Мат Уолъс изигра страхотен първи кръг в тазгодишното издание на BMW PGA Championship и оглави класирането с резултат от седем под пара. Уолъс записа пет бърдита и един ийгъл по пътя си към кръг от 65 удара. Само на удар зад него са шведът Хенрик Стенсън и испанецът Джон Рам, който прави дебют в турнира. Игрището в Уентуърт е в чудесно състояние, което се отрази и на резултатите. В първия ден 84 голфъра успяха да изиграят игрището на пар, или по-добре.

Класиране след първия ден:

През изминалия сезон Мат Уолъс спечели три турнира, но през този все още търси първата си победа. Англичанинът записа серия силни резултати през годината, сред които и трето място на PGA Championship.

Промяната в календара с турнирите през този сезон позволява на играчите, които играят предимно в Щатите, да запишат повече участия на европейска земя. Такъв е и случаят с Джон Рам. Испанецът вече записа една победа в Европейския тур през този сезон. Рам показа изключителна игра и триумфира на Dubai Duty Free Irish Open.

Ърни Елс, който преди година участва в реконструкцията на игрището, имаше страхотен ден. Ветеранът записа кръг от 68 удара и в момента разделя петото място на ниво от четири удара под пара.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img