23.06.24 05:07
НачалоЕдин ден с ...Young46 - кралят на виртуалния голф

Young46 – кралят на виртуалния голф

Днес ви срещаме с Джейсън Янг, известен в геймър средите като Young46. Джейсън играe във WGT (World Golf Tour) като е един от най-добрите играчи там. Редовно прави кръгове в 50-те и често го виждаме на първо място в класирането на големите турнири. Освен това има и свой YouTube канал, където споделя много от своите игри и видеа със съвети за играта.

Джейсън, благодаря че ни отдели време за това интервю. Разкажи ни повече за себе си, кой е Young46?

Нормален човек, който когато не е на работа обича да играе и да стриймва тази страхотна игра. От почти 20 години съм женен за прекрасна жена, която подкрепя усилията, които влагам в тази игра. Имаме 17 годишни синове близнаци. Когато не съм на работа, или когато не играя WGT се занимавам с тренировките на техния бейзболен отбор.

Играеш ли истински голф?

Бях много запален, като в най-добрите ми дни имах едноцифрен хендикап. Сега играя само 2-3 пъти в годината и хендикапа ми е някъде 10-12. В моя канал в YouTube имам няколко видеа, където играя истински голф.

Гледаш ли голф по телевизията?

Аз съм голям фен на Тайгър Уудс. Опитвам се да следя всички турнири, в които участва. Обожавам да гледам турнира Мастърс. Не мисля, че на света има голф фен, който да не харесва Огъста Нешънъл.

Играеш ли други голф игри? Защо избра да се концентрираш върху WGT?

Случайно видях реклама на WGT във Facebook и реших да опитам. Започнах да играя с един приятел и веднага се влюбих в играта. Преди това съм играл всички издания на играта с Тайгър Уудс. Пробвал съм и The Golf Club, но нищо не може да се сравни с WGT.

Играеш ли други игри?

С група приятели от WGT играем и Fortnite всяка вечер. Не сме много добри там, но въпреки това много се забавляваме.

Определяш ли се като про геймър, или по-скоро това е нещо, което правиш за забавление?

Интересен въпрос. По дефиниция бих се определил като про геймър. Необходими са много време и усилия да станеш добър във всяка една игра. Мога да кажа, че към момента WGT е по-скоро почасово занимание, въпреки че много ми харесва да инвестирам време в това. Също така много ми харесва да обсъждам играта с последователите ми в YouTube и Twitch.

Имаш ли любимо игрище във WGT?

Много се забавлявам на Oakmont. От гледна точка на постигнати резултати Конгрешънъл е моето игрище.

Колко време на ден прекарваш играейки WGT?Young46

През седмицата гледам да стриймвам по час и половина – два. През уикендите по 3-4 часа през зимата и час и половина – два през летните месеци.

Колко време ти бе необходимо, за да достигнеш до това ниво на умения във WGT?

Културата на играта се промени доста откакто започнах да играя. Когато аз стартирах играчите там повече се пазеха и не споделяха уменията си. Това бе и причината да стартирам моя YouTube канал. Имаше много хора, които искаха да се научат да играят тази игра, но просто нямаше къде да прочетат повече. Днес в играта вече няма тайни, цялата информация е достъпна. Ако някой сега започва за 6-12 месеца може да стигне до най-високо ниво.

От значение ли е екипировката в играта, или дори и с по-обикновени стикове може да се постигат добри резултати?

Определено екипировката има значение, но има игрища, на които може да запишеш великолепни резултати и с по-евтини стикове. Има турнири, където всички използват еднака екипировка, която е по-нисък клас от тази, която използвам сега и въпреки това аз успявам да спечеля. Печелил съм и доста мачове срещу играчи, които използват много по-класна екипировка от моята.

Ти си един от топ играчите в играта. Това променя ли отношението на хората от WGT към теб?

Определено има плюсове в това да си един от най-добрите в играта. Имах възможността да се запозная с много от хората, които разработват играта. Да споделя моето мнение за това какво трябва да се промени, или добави към играта. Мога да кажа, че екипът на WGT наистина е много сплотен и се гордеят с продукта, който са разработили.

Ако може да промениш нещо в играта какво би било то?

Много от нас имат проблеми, когато използват тройката ууд. Много често той не реагира по начина, по който се очаква. Освен това бих искал да видя ивенти съорганизирани с PGA тура по подобие на тези, които стартираха от Европейския тур.

Като спомена Европейския тур, какво мислиш за eTour-а, който стартираха те?

Това е страхотна идея. Електронните спортове се развиват много бързо и е чудесно да видим и голфа в тази група.

Какъв съвет би дал на останалите голфърите в играта?

Тренирайте! Необходими са много часове тренировки, за да станеш добър в тази игра.

Последвайте Джейсън тук:

YouTube: https://bit.ly/2Kjz8Lg
Twitch: https://www.twitch.tv/young46                                                                            Facebook: https://www.facebook.com/Young46WG

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img