12.07.24 10:38
НачалоБГ ГолфВодещи про кедита на специална мисия в България

Водещи про кедита на специална мисия в България

Две от най-популярните голф кедита в световния голф гостуват в България по покана на Българската Голф Асоциация. Били Фостър и Тери Мънди ще споделят своя богат опит и ще дадат ценни съвети относно корс мениджмънта на членовете на националния ни отбор по голф. 

Били Фостър е професионално кеди от 1983 г. През годините е работил с легендарния Севериано Балестерос, Тайгър Уудс, Томас Бьорн, Дарън Кларк и Лий Уествууд. Бил е част от отбора на Европа за Райдер Къп в десет издания на турнира. Има над 35 победи от водещите голф турове. В момента Били Фостър работи със световния номер 35 Матю Фицпатрик.

Кариерата на Тери Мънди като професионално голф кеди започва през 1989 г. През 2006 г. Тери започва да работи с Иан Полтър, с когото печели два турнира от световните голф шампионати и участва в няколко издания на Райдер Къп. През 2017 г. партньорството му с Полтър приключва и той започва да работи с обещаващият английски талант Сам Хорсфийлд.

Вчера феновете на голфа в България имаха страхотната възможност да се срещнат на живо с двете кедита. Повече от час и половината Били и Тери споделяха различни случки от Райдер Къп и водещите голф турове. Главни герои в историйте им бяха Тайгър Уудс, Дарън Кларк, Джеф Огълви и Севериано Балестерос.

Програмата на посещението им продължава с практическа сесия на Правец голф с играчите от националния отбор, където кедитата ще споделят тънкостите на корс мениджмънта.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img