15.06.24 04:01
НачалоPGA турТирил Хетън триумфира на Arnold Palmer Invitational

Тирил Хетън триумфира на Arnold Palmer Invitational

Тирил Хетън триумфира на Arnold Palmer Invitational 2020 и записа първата си победа в американския PGA тур. Англичанинът записа финален кръг от 74 удара, за да завърши турнира с общ резултат от четири удара под пара. Марк Лийшман остана втори на удар зад победителя, а третото място зае победителят от миналата седмица Сунже Им. През цялата седмица игрището бе сериозно предизвикателство за всички, което си личи и от резултатите. Едва четирима голфъри успяха да завършат турнира с резултат под пара.

Arnold Palmer Invitational 2020 крайно класиране:

Победата е първа за Тирил Хетън в турнири от американския PGA тур. Благодарение на нея той се изкачи с десет места в световната ранглиста и от днес заема 22-ро място. Тя му осигурява и картата за PGA тура за следващите две години.

Рори Макелрой имаше трудности с вятъра във финалния ден и изигра игрището с четири удара над пара. Това го смъкна до разделено пето място в крайното класиране на ниво пар за турнира.

Брайсън Дешамбо направи четири бърдита в последните си седем дупки, за да се изкачи до ниво от удар под пара за деня и за турнира. Това се иказа достатъчно за еднолично четвърто място в крайното класиране.

Arnold Palmer Invitational 2020 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img