19.07.24 05:13
НачалоDP World TourГолф куиз "Turkish Airlines Open"

Голф куиз “Turkish Airlines Open”

Turkish Airlines Open се появи в календара на Европейския тур през 2013 г. и вече седем години всяка есен събира елита на Европейския голф в южната ни съседка. Джъстин Роуз, Тайгър Уудс и Брукс Кьопка са само част от играчите, които през годините мерят сили в турнира. Научете интересни факти за Turkish Airlines Open с нашия голф куиз “Turkish Airlines Open” и не забравяйте да предизвикате приятелите си! 🙂

Results

#1. Дизайнерът на игрището Колин Монгомъри участва в първите два издание на турнира, като през 2013 г. записва по-доброто си класиране. На кое място завършва през тази година шотландската легенда?

#2. Montgomerie Maxx Royal Golf Club отново ще приеме турнира след три годишно прекъсване. Кое е другото игрище, на което се е провеждала напреварата?

#3. На първото издание на турнира през 2013 г. победителят печели с резултат, който остава ненадминат до момента. Какъв е той?

#4. През 2016 г. Торбьорн Олесен печели с най-голямата преднина в историята на турнира завършвайки с ……..удара пред своите преследвачи.

#5. Кой е играчът, който два пъти е завършвал втори, но все още не успява да запише победа в турнира?

#6. Джъстин Роуз спечели последните две издания на турнира и тази седмица ще се опита да триумфира в надпреварата за трети път. Кой е другият голфър, който има две победи в турнира, макар и в непоследователни години?

#7. Първото издание на турнира Turkish Airlines Open е през 2013 г. Кой печели дебютното издание?

#8. През изминалата 2018 г. Джъстин Роуз триумфира в турнира след драматичен плейоф. Кой бе неговият опонент на допълнителните дупки?

Finish

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img