27.05.24 08:59
НачалоDP World TourШейн Лоури поведе на Abu Dhabi HSBC Championship

Шейн Лоури поведе на Abu Dhabi HSBC Championship

Ирландецът Шейн Лоури изравни рекорда на игрището и поведе след първия ден на Abu Dhabi HSBC Championship. Лоури записа кръг от 62 удара, в който записа десет бърдита и нито едно боги. 

“Очевидно съм малко развълнуван. Този кръг изравнява най-добрия кръг, който някога съм правил….Имах доста продължителна почивка след края на World Cup, но през последните две седмици работих наистина здраво тук в Дубай. Започнах деня без особени очаквания, но знаех, че играя добре и ето, че всичко сработи страхотно.”… сподели лидерът Лоури след края на днешния ден.

Четирима играчи разделят второто място с резултат от 7 удара под пара. Пабло Ларазабал, Майк Лоренцо-Вера, Ричард Стърни и Луи Оустхюзен изостават с три удара от Шейн Луори след като записаха кръг от 65 удара.

Класиране след първия ден:

Силният резултат на Шейн Лоури от днес е още по-впечатляващ като се има предвид, че той улучи по-малко от пет феъруея. Ето и най-добрите му удари от откриващия ден на турнира:

Стартови времена Abu Dhabi HSBC Championship – Ден 1 & 2

Изминалият сезон не бе най-добрият в кариерата на Пабло Ларазабъл. Испанецът бе измъчван от контузия, но изглежда вече е здрав и готов да покажа на какво е способен.

Турнирът в Абу Даби е първият от календара на Европейския тур, където се прилагат променените голф правила. Един от играчите, които се сблъска с новите правила бе Лий Уестууд 🙂

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img