14.04.24 04:15
НачалоDP World TourМатю Фицпатрик с удар преднина след втория ден в Италия

Матю Фицпатрик с удар преднина след втория ден в Италия

Матю Фицпатрик изравни най-добрия резултат за днешния ден и след кръг от 65 удара оглави класирането на Italian Open. Фицпатрик води в турнира с резултат от 10 удара под пара. Той ще стартира утрешния ден с удар преднина пред датчанина Йоаким Б. Хансен, който днес записа кръг от 66 удара. Хансен, който стартира в сутрешната сесия, дълго държеше водачеството преди Фицпатрик да се изстреля напред с три бърдита на последните си пет дупки.

Класиране след втория ден:

Матю Фицпатрик успя да запише поне по една победа във всеки сезон откакто стана профеисоналист през 2014 г. През тази година обаче той все още няма победа въпреки постоянството в резултатите, което показва. Последната му победа в Европейския тур е от септември 2018 г., когато той триумфира на Omega European Masters.

Джъстин Роуз остава големият фаворит за побетата тази седмица особено след като Франческо Молинари и победителя от Открития шампионат Шейн Лоури не успяха да преминат къта. Световният номер пет Роуз е в групата, която разделя третото място и изостава само с два удара от оглавяващия класирането негов сънародник.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img