23.06.24 06:09
НачалоDP World TourВиктор Перез и Матю Саутгейт водят кръг преди края в Шотландия

Виктор Перез и Матю Саутгейт водят кръг преди края в Шотландия

Виктор Перез и Матю Саутгейт (на снимката) оглавиха класирането след третия ден на Alfred Dunhill Links Championship. Двамата са начело с резултат от 20 удара под пара и ще стартират финалния кръг с два удара преднина пред Пол Уоринг, който заема третото място. Днес Виктор Перез записа кръг от 64 удара на Кингсбарнс, докато Матю Саутгейт игра на Стартото игрище в Сейнт Андрюс и записа кръг от 65 удара. Нивото на игра през първите три дни бе изключително високо и в резултат на това линията на къта бе на ниво от девет удара под пара. Утре всички играчи ще играят на Стартото игрище в Сейнт Андрюс, за да определят победителя в турнира.

Класиране след третия кръг:

Много добра седмица до момента за бившния номер едно в света Люк Доналд. През последните години Доналд бе измъчван от контузия, в резултат на което се смъкна извън първите 600 в световната голф ранглиста. Днес англичанинът направи силен кръг от 64 удара на Сейнт Андрюс и се изкачи до разделено шесто място в класирането и резултат от 16 под пара.

Сериозен скок в класирането и за шампиона от Откритото първенсто Шейн Лоури. Луори записа кръг от 64 удара и кръг преди края разделя17-то място в класирането с резултат от 13 удара под пара.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img