18.05.24 04:40
НачалоDP World TourУил Беселинг поведе в първия турнир за сезона

Уил Беселинг поведе в първия турнир за сезона

Холандецът Уил Беселинг оглави класирането след първия кръг на откриващия сезона Alfred Dunhill Championship в Южна Африка. Беселинг записа кръг от 65 удара и води на ниво от седем удара под пара. Само на удар зад него са Пабло Ларазабъл, Кейт Хорн и Гарик Портеос. За първи път в историята на Евроапейския тур на играчите им бе разрешено да носят шорти по време на игра. Причина за това са високите температури в Южна Африка, които се очаква да достигнат до 40 градуса по време на турнира.

Класиране след първия ден:

Джордж Котзия е един от многото представители на домакините, които ще се опитат да зарадват местната публика тази седмица. Котзия започна денят силно с три поредни бърдита, но след това имаше проблеми и в крайна сметка записа кръг от 73 удара. Това му отрежда разделено 63-то място след първия ден с изоставане от цели осем удар от лидера Уил Беселинг.

Пабло Ларазабал има четири победи от Европейския тур в своята кариера. Последната спечелена титла от испанеца датира от юни 2015, когато той триумфира на BMW International Open.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img