11.05.21 07:17
НачалоPGA турУеб Симпсън и Матю Фицпатрик излязоха начело в The Concession GC

Уеб Симпсън и Матю Фицпатрик излязоха начело в The Concession GC

Уеб Симпсън и Матю Фицпатрик оглавиха класирането след първия на турнира WGC – Workday Championship в The Concession GC, Флорида. Двамата се намират на ниво от шест удара под пара след като изиграха игрището с по 66 удара. Четирима играчи, сред които Серхио Гарсия и Брукс Кьопка, разделят второто място с резултат от пет удара под пара.

Класиране след първия ден:

Условията за игра на The Concession GC бяха великолепни, но въпреки това игрището затрудни много от играчите. Едва 34 от всички 72 голфъра успяха да запишат резултат под пара, а сред тези, които играха над пар отличаваме имената на Дъстин Джонсън, Джъстин Томас и Лий Уестууд.

Матю Фицпатрик се намира в страхотна форма и го доказа и вчера във Флорида. Англичанинът записа поредица от силни резултати, в резултат на което се изкачи до 16-то място в световната голф ранглиста, което е най-добро му класиране до момента.

Един от големите фаворити за победата тази седмица Брукс Кьопка игра силно в първия ден и очаквано е в челото на класирането. Американецът реализира шест бърдита и едно боги, за да запише кръг от 67 удара.

Матю Уолф имаше ужасен ден и записа кръг от 83 удара. Тази нелепа грешка много добре описва целия ден за американеца. По-късно през деня излезе информация, че Уолф се оттегля от турнира и няма да продължи своето участие.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
270ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
252ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img