21.04.24 06:36
НачалоDP World TourТристън Уорънс с първа победа в DP World Tour

Тристън Уорънс с първа победа в DP World Tour

Новите ограничения свързани с COVID-19 и лошото време в Йоханесбург доведоха до преждевременното прекратяване на турнира Joburg Open, който е част от календара на DP World Tour и Съншайн тура. Турнирът приключи след изиграването само на 36 дупки, а шампион стана представителят на домакините Тристън Уорънс. Южноафриканецът записа два поредни кръг от по 65 удара, които го изкачиха до ниво от 12 под пара за турнира. Зандер Ломбард остана втори с резултат от осем удара под пара, а Ашли Честърс и Шон Норис разделиха третото място оставайки на ниво от седем под пара.

Joburg Open 2021 крайно класиране:

Това е първа победа за младия южноафриканец в турнири от календара на DP World Tour (бившият Европейски тур) и тя идва в неговия старт номер 22. Благодарение на нея Лоурънс ще се изкачи сред първите 300 в световната голф ранглсита. Той започна седмицата като световен номер 503.

Йоханес Вийърман пристигна в Йоханесбург като един от основните фаворити за победата. Американецът завърши на разделена 120та позиция с резултат от три удара под пара.

Пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img