11.05.21 06:39
НачалоЕвропейски турТорбьорн Олесен поведе след първия ден на Tenerife Open

Торбьорн Олесен поведе след първия ден на Tenerife Open

Торбьорн Олесен записа силен кръг от 62 удара и с резултат от девет под пара оглави класирането след първия ден а Tenerife Open. Четирима играчи, сред които и победителят от миналата седмица Гарик Хиго, са само на удар зад Олесен и разделят второто място на ниво от осем под пара.

Класирането след първия ден:

Днешните 62 удара от Торбьорн Олесен са и нов рекорд на игрището. През юли 2019 датчанинът бе обвинен в сексуален тормоз по време на полет на British Airways. Първоначалоно Европейският тур замрази неговото членство докато мине съдебния процес. За съжаление на датчанина той бе отлаган няколко пъти заради пандемията от Covid-19 и се очаква да бъде разгледан през декември тази година. В следствие на отлаганията Европейския тур преразгледа своето решение и позволи на Олесен да се състезава отново.

Джууст Лютен ще запомни престоят си на Канарските острови. Днес той направи втория си hole-in-one само в рамките на няколко дни. След първия кръг в Тенерифе холандецът разделя десетото място с резултат от шест удара под пара.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
270ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
252ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img