13.07.24 10:09
НачалоDP World TourСтивън Браун с двоен триумф след победа на Portugal Masters

Стивън Браун с двоен триумф след победа на Portugal Masters

Англичанинът Стивън Браун триумфира на Portugal Masters и записа първата си победа от Европейския тур. Браун започна турнира с три удара, но след финален кръг от 66 удара се изкачи до ниво от 17 удара под пара. Второто място разделиха Джъстин Уолтърс и лидерът след третия кръг Брендън Стоун. Те останаха на удар зад победителя и ниво от 16 под пара.

Portugal Masters 2019 крайно класиране:

Победата днес е от изключително значение за Стивън Браун. Благодарение на нея той се изкачи до 69-то място в Race to Dubai. В резултат на това той си осигури тур картата и за следващия сезон. Браун започна седмицата под номер 150 в тази класация и след края на днешния ден заяви, че вече е бил готов за участие в квалификационното училище. Англичанинът заема 550 място в световната ранглиста, но благодарение на тази си победа ще направи сериозен скок и в тази класация.

Брендън Стоун започна деня силно с три бърдита на първите пет дупки, но слабата игра на втората деветка дупки му коства победата. Стоун направи бърди на десета, но след това реализира само парове и две богита до края на своя кръг.

Portugal Masters 2019 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img