23.06.24 05:27
НачалоDP World TourШейн Лоури и Джей Би Холмс начело след втория ден в Шотландия

Шейн Лоури и Джей Би Холмс начело след втория ден в Шотландия

Ирландецът Шейн Лоури (на снимката) и лидерът след първия ден Джей Би Холмс излязоха начело след втория ден на Открития шампионат. Двамата продължиха със силната си игра от първия ден и оглавяват класирането с резултат от осем удара под пара. Само на удар зад ллидерите се намират двамата англичани Лий Уестууд и Томи Флийтууд. Къта преминаха 73 играчи като сред имената на неуспелите отличаваме тези на Рори Макелрой, Тайгър Уудс, Фил Микелсън и Джейсън Дей.

Класиране след втория кръг:

Шейн Лоури може да се похвали с много силен сезон до момента. През януари той спечели в Абу Даби, след което записа редица призови класирания в турнири от американския PGA тур.

Местният любимец Рори Макелрой излезе преобразен след вчерашните 79 удара и днес записа кръг от 65 удара. Въпреки това той остана на ниво от два удара над пара и пропусна къта с един удар.

Лий Уестууд записа втори пореден кръг 67 удара днес и се намира в страхотна позиция. Уестууд е считан за мнозина за най-добрия голфър, който никога не е печелил мейджър турнир.

Томи Флийтууд е един от най-стабилните голфъри в последните три сезона. Англичанинът неведнъж е показвал, че може да записва много силни резултати и има всички шансове да вдигне Сребърната кана в неделя.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img