20.04.24 03:35
НачалоDP World TourЧетирима начело след първия ден на Scottish Open

Четирима начело след първия ден на Scottish Open

Четирима голфъри оглавиха класирането след първия ден на Aberdeen Standard Investments Scottish Open. Мат Кучар, Нино Бертасио (на снимката), Едоардо Молинари и Ромен Вател изиграха игрището за 63 удара днес и водят в класирането с резултат от осем удара под пара. Голяма група играчи поделя петото място и е на само удар зад лидерите след първия ден. Условията за игра на The Renaissance Club бяха страхотни днес и цели 118 голфъри успяха да слязат под пара днес.

Класиране след първия ден:

Мат Кучар рядко се появява в турнири от Европейския тур, но прес последните години свикнахме да го гледаме на Scottish Open. Кучар използва турнира като подготовка за Открития шампионат, който по традиция се играе седмицата след Scottish Open.

Рори Макелрой е големият фаворит за мнозина през тази седмица. Северноирландецът записа кръг от 67 удара и разделя 29-то място на ниво от четири удара под пара.

Ударът на деня принадлежи на Тревор Имелман, който вкара с първия удар на пар тройката 15-та. Същото успя да стори и финландецът Кале Самойя малко преди него.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img