14.04.24 05:45
НачалоDP World TourСкот Джеймсън остава начело в Абу Даби

Скот Джеймсън остава начело в Абу Даби

Силният вятър на Яс Линкс направи игрището изключителен тест за уменията на най-добрите голфъри в света. Скот Джеймсън игра стабилно и запази лидерството си след втория ден на Abu Dhabi HSBC Championship 2022. Шотландецът записа кръг от 74 и се смъкна до ниво от седем удара под пара. Виктор Ховланд, Иан Полтър и Джеймс Морисън са само да удар зад водача. От тази група само Джеймс Морисън не успя да завърши своя кръг, тъй като тъмнината наложи прекъсване на играта за деня.

Ето какви бяха условията за игра днес

Класирането след втория ден:

Александър Бьорк бе един от малцината играчи, които играха под пара днес. Шведът записа кръг от 71 удара, който го придвижи със седем места напред в класирането до разделено пето място на ниво от пет удара под пара.

Въпреки този ийгъл Рори Макелрой изигра игрището с три удара над пара и след два състезателни дни изостава с десет удара от лидера.

Ветеранът Колин Монтгомъри напомни за най-добрите си дни и имаше няколко наистина страхотни изпълнения. Шотландецът, който вече е на 58 години, се движеше добре след първата деветка дупки, но не успя да се справи с вятъра на заключилтените дупки и записа кръг от 77 удара. Монтгомъри пропусна къта, но определено показа, че все още може да се мери с новата генерация.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img