15.06.24 05:35
НачалоDP World TourСкот Джеймсън с два удара преднина на KLM Open

Скот Джеймсън с два удара преднина на KLM Open

Скот Джеймсън (Шотландия) оглави класирането след втория ден на KLM Open. Шотландецът записа силен кръг от 65 удара, който го изкачи до ниво от 11 удара под пара. Четирима играчи, сред които и лидерът след първия ден Калъм Шинкуин, се намират на ниво от девет уара под пара и разделят второто място.

Класиране след втория ден:

Единствената победа на Скот Джеймсън в Европейския тур датира от декември 2012 г., когато той спечели The Nelson Mandela Championship.

Серхио Гарсия е едно от големите имена, които участват в турнира тази седмица. Испанецът не може да се похвали с много силни резултати през отиващата си вече 2019 г., но след първите два дни в Холандия той се намира в челото на класирането. Гарсия записа кръг от 67 удара днес и се намира в групата, която разделя временното второ място.

KLM Open е един от турнирите, които дават възможност на някои от зрителите да сравят уменията си с тези на играчите от тура. Днес в надпреварата известна като “Beat the pro” имаше звездно присъствие. Холандският футболист от близкото минало Роналд де Бур демонстрира страхотен суинг и успя да докара топката си по-близо до флага, отколкото профеисоналистите в неговата група.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img