24.09.21 03:58
НачалоPGA турРичард Бланд и Ръсел Хенли водят след втория ден на U.S Open

Ричард Бланд и Ръсел Хенли водят след втория ден на U.S Open

Ричард Бланд и Ръсел Хенли оглавяват класирането след втория ден на U.S Open. Двамата са с резултат от пет удара под пара и ще стартират третия ден с удар аванс пред Матю Уолф и Луи Оустхюзен, които разделят третото място на ниво от четири под пара. 

Класирането след втория ден:

Игрището затрудни максимално ограчите и във вчерашния ден и само 12 голфъри са с резултат под пара след първите два дни на турнира.

Преди месец Ричард Бланд спечели първата си титла от Европейския тур в своя турнир номер 478. Това е второ участие за 48 годишния англичанин на U.S Open. При дебюта си през 2009 г. той не успя да премине къта. Вчера Бланд игра изключително силно и записа кръг от 67 удара, който го изстреля на върха в класирането.

Силна игра във втория ден на турнира и за Бъба Уотсън. Американецът също изигра игрището с четири удара под пара и в резултат на това се изкачи до разделена пета позиция във временното класиране. Уотсън, който е двукратен победител в турнира Мастърс, няма класиране сред първите 10 в мейджър турнирите от април 2018, когато раздели петата позиция в Огъста.

Джон Рам пристигна в Torrey Pines GC като основния фаворит за победата и до момента напълно оправдава очакванията. След първите два дни испанецът е в групата на ниво от три под пара и разделя петата позиция.

Проверете знанията си за турнира с нашия специален голф куиз

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
251ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img