19.07.24 06:32
НачалоЕдин ден с ...3+ голф филма, които задължително трябва да изгледате

3+ голф филма, които задължително трябва да изгледате

Събрахме на едно място нашите любими голф филми, които ще ви задържат близо до любимата игра по време на карантината.

Най-великата игра

The Greatest Game Ever PlayedКласически голф филм, разказващ за триумфа над бедността. Младият американец Франсис Оймет минава през редица трудности и е на път да се откаже от любимата игра, когато получава мечтания шанс да се изправи срещу най-добрите в света на голфа. Оймет се възползва по най-добрия начин и стига до плейоф за титлата на U.S Open срещу Тед Рей и легандарния Хари Вардън. Една вдъхновяваща история, която за пореден път доказва, че трябва да преследваме мечтите си до край.

Боби Джоунс: Удар на един гений

Bobby JonesСчитан от мнозина за най-добрият голфър на всички времена Боби Джоунс е първата голяма звезда в този спорт. Филмът разкрива особеностите на характера на американеца, какво означава за него Открития шампионат и как се стига до изграждането на прочутото игрище Огъста Нешънъл.

Севе: Филмът

Биографичен филм, проследяващ целия живот на легандарния Севериано Балестерос. От детските му години край бреговете на Падрена до най-добрият голфър в света. Във филма участие вземат редица голф звезди, сред които Ник Фалдо, Тайгър Уудс и Гари Плеър. Невероятен голф филм, който ще разкрие магията на неповторимия испанец.

Още филми, които си заслужават:

  • Следвай слънцето
  • Легендата за Бегър Ванс
  • Слуги и господари
  • Щастливецът Гилмор
  • Тенекиената купа

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img