13.07.24 09:45
НачалоDP World TourНастроенията преди първия кръг на PGA Championship

Настроенията преди първия кръг на PGA Championship

Остават по-малко от 24 часа до началото на 101-то издание на PGA Championship. Най-добрите голфъри вече са в Ню Йорк и инспектират всеки сантиметър от легендарното игрище Bethpage Black.

Седмицата започна с коментар на Тайгър Уудс относно разрешението, което шампионът от 1991 г. Джон Дейли получи да използва голф количка по време на турнира. Дейли от години има сериозни болки в коляното и придвижването му по игрището е изключително затруднено и болезнено. На въпроса какво мисли за това решение, Уудс отговори, че той е играл със почти счупен крак, така че това не е чак такава голяма работа. Ууудс визира своята победа на Ю. ЕС. Оупън през 2008 г., когато той също игра със сериозни болки в коляното, които след турнира го държаха извън игрището с месеци.

Игрището в Ню Йорк ще бъде наистина голям тест за играчите. Студеното време ще го направи да се играе още по-дълго, а гъстият раф ще накаже всеки удар, който не намери феъруея.

Фил Микелсън е във видимо добро настроение преди началото на турнира. Ако успее да “укроти” своите начални удари Лефти със сигурност ще е сред претендентите за трофея в неделя.

Рори Макелрой, един от големите фаворити тази седмица, набляга на късата си игра в дните преди началото на надпреварата.

Стартови времена PGA Championship

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img