18.05.24 03:55
НачалоDP World TourАндреа Паван с впечатляваща победа на BMW International Open

Андреа Паван с впечатляваща победа на BMW International Open

Италианецът Андреа Паван триумфира на BMW International Open и записа втората си победа от Европейския тур. Паван, който водеше след първия ден на турнира, игра силно във финалния ден и записа кръг от 66 удара. Това го изкачи на ниво от 15 удара под пара за турнира. Със същия резултат завърши и англичанинът Матю Фицпатрик. Фицпатрик направи бърди на последната 18-та дупка от финалния си кръг, което му осигури участие в плейофа. На първата плейоф дупка и Паван и Фицпатрик направиха пар, но на втората допълнителна дупка Паван реализира страхотно бърди, което му осигури и победата.

Крайно класиране BMW International Open:

Възходът в играта на Андреа Паван Паван продължава. През изминалата година италианецът записа първата си победа от Европейския тур спечелвайки D+D Real Czech Masters. През настоящия сезон той вече записа няколко силни резултата, които подпечата с победата в Мюнхен днес.

Матю Фицпатрик ще трябва да се задоволи с второто място, но той има и поводи за радост. Това е първото му класиране в топ 10 на турнир от Европейския тур от ноември насам, когато той остана втори на Hong Kong Open.

Защитаващият титлата си Мат Уолъс остана на разделено трето място, на два удара зад победителя Паван.

Пълни резултати BMW International Open

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img