29.01.22 08:54
НачалоPGA турФил Микелсън поведе на Travelers Championship

Фил Микелсън поведе на Travelers Championship

Фил Микелсън направи много силен втори кръг от 63 удара и с общ резултат от 13 удара под пара оглави класирането след втория ден на Travelers Championship. Микелсън започна колебливо деня с боги на втора дупка, но след това влезе в ритъм и успя да реализира осем бърдита до края на своя кръг. Именитият американец ще започне третия кръг с удар преднина пред Уил Гордън и лидерът след първия ден Макензи Хюус.

Класиране след втория ден:

Само преди десетина дни Фил Микелсън навърши 50 години. Той многократно е заявявал, че все още чувства, че може да играе с най-добрите и го доказа и тази седмица. Последната победа на американеца в американския PGA тур датира от февруари 2019, когато той триумфира на AT&T Pebble Beach Pro-Am. Вчера стана ясно, че Микелсън получава право за участие на U.S. Open благодарение промените, които организаторите обявиха в квалификационния процес.

Уил Гордън играе със спонсорска покана тази седмица. Младият американец заема 561-во място в световната ранглиста, но ако продължи да играе така силно до края на седмицата със сигурност ще направи голям скок в класирането.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
252ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img