18.05.24 04:01
НачалоDP World TourБезмилостен Джон Рам защити титлата си на Open de España

Безмилостен Джон Рам защити титлата си на Open de España

Испанецът Джон Рам отново показа невероятната си класа и успешно защити титлата си на голф турнира Mutuactivos Open de España. Рам завърши турнира с резултат от 22 удара под пара след кръг от 66 удара в последния ден. На цели пет удара и ниво от 17 под пара остана друг испанец – Рафа Кабрера-Бейо. Третото място отново остана за представител на домакините. Заемащият 1413 място в света Самюел Дел Вал игра много силно през цялата седмица и завърши турнира с резултат от 15 удара под пара.

Mutuactivos Open de España крайно класиране:

Испанецът Джон Рам става първият голфър, който успешно успява да защити титлата си на Откритото първенство на Испания,откакто турнирът е част от календара на Европейския тур. Победата е пета за испанеца от Европейския тур и негова втора за този сезон. Благодарение на днешния си триумф Джон Рам ще се изкачи с едно място и ще оглави класирането за Race to Dubai.

Италианецът Едоардо Молинари не може да се похвали с много добра седмица в Испания. По-големият от братята Молинари раздели 23-то място с резултат от осем удара под пара, но приключи турнира стилно с ийгъл от феъруея на 18-та.

Mutuactivos Open de España пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img