29.01.22 09:39
НачалоPGA турСтрахотно шоу и победа за Джон Рам на BMW Championship

Страхотно шоу и победа за Джон Рам на BMW Championship

Джон Рам триумфира на BMW Championship след феноменална игра и незабравим плейоф с Дъстин Джонсън. Рам записа финален кръг от 64 удара, който го изкачи с пет места в класирането до разделено първо място и резултат от четири удара под пара. До този резултат стигна и Дъстин Джонсън – един от лидерите след третия кръг. Джонсън се нуждаеше от 67 удара на игрището във финалния ден. Двамата трябваше да се върнат на игрището, за да определят победителя в надпреварата. Той бе ясен още на първата допълнителна дупка, която Джон Рам спечели след невероят бърди път от повече от 60 стъпки.

BMW Championship крайно класиране:

Джон Рам започна трудно турнира с кръг от 75 удара. Испанецът обаче успя да се нагоди към условията на Olympia Fields CC и през уикенда записа кръгове от 66 и 64 удара. Победата е пета за Рам в турнири от PGA тура и негова втора в рамките само на месец и половина. Кулминацията в днешния кръг на испанеца дойде на първата плейоф дупка, където с този удар той си осигури титлата:

Дъстин Джонсън имаше предимството да играе в последната група за деня. Така той знаеше какво трябва да направи, за да стигне до резултата на Джон Рам. Световният номер едно се нуждаеше от бърди на последната дупка, за да прати турнира в плейоф и успя да го направи с този удар:

Пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
252ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img