26.03.23 02:23
НачалоDP World TourЙоаким Б. Хансен с удар преднина след първия ден в Дубай

Йоаким Б. Хансен с удар преднина след първия ден в Дубай

Йоаким Б. Хансен излезе начело след първия ден на Slync.io Dubai Desert Classic 2022. Датчанинът записа кръг от 65 удара и води с резултат от седем удара под пара. Само на удар зад него е Джъстин Хардинг, но южноафриканецът има да изиграе още една дъпка от първия си кръг. Това ще се случи утре, тъй като играта за деня бе прекъсната заради настъпилия мрак. Шестима играчи за с резултат от пет удара под пара и разделят третото място в крайното класиране.

Класирането след първия ден:

Йоаким Б. Хансен е двукратен победител в турнири от DP World Tour. Последната си победа датчанинът извоюва преди няколко месеца на турнира Aviv Dubai Championship, който отното се игра в Дубай.

Серхио Гарсия е едно от големите имена в турнира тази седмица. Испанецът започна участието си по прекрасен начин и след като не изгуби нито един удар днес разделя третото място с резултат от пет удара под пара.

Световният номер две Колин Морикава изигра първата си деветка дупки с 31 удара, но завърши кръга си с три богита на последните си четири дупки и в крайна сметка записа кръг от 68 удара. Това му отрежда разделено девето място с резултат от четири удара под пара.

Стартови времена за втория ден

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
264ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img