19.07.24 05:40
НачалоDP World TourДжейсън Дей и Брендън Тод поведоха на PGA Championship

Джейсън Дей и Брендън Тод поведоха на PGA Championship

Джейсън Дей и Брендън Тод оглавиха класирането след първия кръг на PGA Championship. Двамата са с резултат от пет удара под пара след кръг от 65 удара. Цели деветима играчи се намират само на удар зад тях и разделят третото място на ниво от четири удара под пара.

Класиране след първия ден:

През последните години Джейсън Дей не успява да покаже най-добрия си голф. Австралиецът бе измъчван от различни контузии, имаше и лични проблеми, които се отразиха на неговите резултати. Последната му победа в PGA тура датира от май 2018 г. Дей се смъкна и до 63-то място в света заради слабото си представяне на игрището. В последните три турнира, в които участва австралиеца завърши сред първите десет в класирането и в резултат на това отново се изкачи сред първите 50. Австралиецът е победител в турнира през 2015 г.

С голям интерес се очакваше появата на Тайгър Уудс на игрището. Бившият световен номер едно игра стабилно и записа кръг от 68 удара. Така той разделя 20-то място след първия ден на ниво от два удара под пара.

Силен старт в турнира и за шампиона от 2010 г. Мартин Каймер. Германецът записа кръг от 66 удара, благодарение на който той е в групата, която разделя третото място.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img