18.05.24 05:05
НачалоDP World TourДрама, плейоф и победа за Скот Хенд на Maybank Championship

Драма, плейоф и победа за Скот Хенд на Maybank Championship

Австралиецът Скот Хенд грабна третата си титла от Европейския тур след драматична победа на Maybank Championship. Хенд игра много силно във финалния ден и записа кръг от 67 удара, благодарение на който завърши турнира с резултат от 15 удара под пара. Със същия резултат завърши и водачът след третия кръг Начо Елвира. Испанецът беше на феъруея на последната 18-та дупка, когато играта бе прекъсната поради гръмотевична буря. След прекъсването, което продължи около час и половина, Елвира се върна на грийна на18-та, за да изпълни своя удар за бърди. Той се оказа успешен и изпрати испанеца на ниво от 15 удара под пара. Това наложи изиграването на плейоф, в който Скот Хенд триумфира след бърди на първата допълнителна дупка.

Крайно класиране Maybank Championship:

Последната победа на Скот Хенд в Европейския тур датира от 2017 г., когато той спечели Omega European Masters в Швейцария.

Нача Елвира отново се размина с първата си победа от Европейския тур. Това бе бърдито на 18-та, което Елвира успя да направи след близо двучасово прекъсване. Бърдито му гарантира място в плейофа, но въпреки това той не успя да се преботи със Скот Хенд.

Добра седмица за ветерана Ърни Елс. Ърни раздели седмото място с резултат от 10 удара под пара.

Пълни резултати Maybank Championship

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img