18.05.24 03:28
НачалоКолонката на МатКакви са вашите голф цели за 2019?

Какви са вашите голф цели за 2019?

Какви са голф целите ви за 2019? Това е въпросът, на който търся отговор през изминалата седмица. Въпросните цели не се отнасят само за представянето ми на игрището, но и за всички останали организационни неща. Такива например са търсенето на спонсори, тренировъчни планове и организация на пътуванията. Балансирането на личния и професионалния живот също е важен аспек от ежедневието на всеки про голфър. Веднъж щом целите ни са ясни трябва да отговорим и на въпроса “Как да ги постигнем?”

Нова година, нови правила и нова екипировка

Имах късмета да прекарам последната седмица в компанията на Шон Макдонах. Шон е играл професионално в Европейския тур, а през последните години е работил като кеди с различни играчи в тура. Времето прекарано с него и възможността да се докосна до неговия опит бяха наистина полезни. Сега вече съм по-наясно как да тренирам, така че да мога да анализирам играта си и да видя къде трябва да се подобрявам. Получих ценни съвети как да оптимизирам програмата си и как да развия своя собествена марка/бранд.

Освен обичайните тренировки, които поднових след празниците, започнах и да прекарвам много време в разговори с различни компании в опит да намеря нови спонсори. В замяна на спонсорство мога да им предложа рекламно място на моята екипировка и възможност да достигнат със своя бизнес до по-голяма аудитория. Търсенето на спонсор отнема много време и е доста изморително, а и рядко имам възможността да се срещна пряко с някой директор на компания. Това не е най-любимото ми занимание, но намирането на спонсор е от изключително значение. Благодарение на спонсори мога да покрия разходите си за треньор, пътуване и таксите за участие в различните турнири.

Подобно на любителите на играта и аз тренирам след работа, дори и сега в студените зимни вечери, в опит да подредя парчетата от пъзела в моя суинг. Наистина нямам търпение сезонът да започне и да се стопли малко времето, така че тренировките да станат по-приятни : )

Интересно ми е да разбера как тренирате вие в това време от годината? Споделете вашия опит в коментарите по-долу, или ми пишете в социалните мрежи.

Приятна игра!

Мат Уилямс

Последвайте Мат:      Facebook             Instagram            Twitter

Повече за Мат: www.mattwilliamsgolf.co.uk

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img