21.05.24 07:49
НачалоDP World TourГарсия и Шинкуин разделят първото място в Холандия

Гарсия и Шинкуин разделят първото място в Холандия

Серхио Гарсия и Калъм Шинкуин поведоха в класирането кръг преди края на тазгодишното изание на голф турнира KLM Open. Двамата изиграха игрището с шест удара под пара днес и разделят първото място с резултат от 15 под пара за турнира. Лидерът след вчерашния ден Скот Джеймсън имаше много разочароващ ден и записа кръг от 76 удара. Това го смъкна на ниво от седем под пара и разделено 23-то място във временното класиране.

Класиране след третия кръг:

За 14-ти път в своята кариера в Европейския тур Гарсия държи водачеството след третия ден. В осем от тринадесете случая до сега испанецът е стигал до победата.

Калъм Шинкуин не завърши последните два дни, в които участва. И в двата случая англичанинът трябваше да прекъсне участието си поради различни контузии. Тази седмица обаче той изглежда във топ форма и заслужено е в челото на класирането.

Огромен скок в класирането за Мат Уолъс след днешния ден. Англичанинът записа кръг от 63 удара и се изкачи с цели 53 места в класирането до разделено пето място и резултат от 11 под пара.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img