15.06.24 05:58
НачалоDP World TourМатю Фицпатрик води, Макелрой на удар зад него

Матю Фицпатрик води, Макелрой на удар зад него

Англичанинът Матю Фицпатрик записа кръг от 67 удара и с общ резултат от 11 под пара излезе начело след втория ден на WGC-HSBC Champions. Само на удар зад него е световният номер две Рори Макелрой, който също записа кръг от 67 удара днес. Лидерът след първия ден Хаотонг Ли изигра игрището на ниво пар днес. Това го смъкна до разделена шеста позиция с резултат от осем удара под пара.

Класиране след втория ден:

Матю Фицпатрик записа серия от силни класирания през този сезон, но все още не може да запише победа през 2019 г. Той приключи 2018 г. като номер 39 в света, но благодарение на добрите си резултати през тази година се изкачи до 27-то място, което заема и в момента.

С победа в неделя Рори Макелрой ще се изкачи сред първите десет в Race to Dubai. В момента той заема незавидната 33-та позиция с 1,263.5 точки. Това не е изненада с оглед на това, че северноирландецът играе предимно в Щатите.

Джъстин Роуз се привдивижи нагоре в класирането след кръг от 70 удара. Роуз разделя 11-та позиция с реултат от пет удара под пара и изоставане от шест удара спрямо лидера в класирането.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img