13.07.24 09:25
НачалоDP World TourЛюбимите ни моменти от Европейския тур за изминалата 2019

Любимите ни моменти от Европейския тур за изминалата 2019

През отиващата си вече 2019 година станахме свидетели на незабравими моменти из голф игрищата по цял свят. Подбрахме и искаме да споделим с вас нашите любими голф моменти от календарната 2019 г.

Тайгър Уудс се завърна с гръм и трясък сред мейджър победителите с победата си на турнира Мастърс през април. Бившият световен номер едно записа 15-та си меджър победа, повече от десет години след последния си триумф в някой от четирите големи турнира.

Шейн Лоури сложи подобаващ край на ирландската голф приказка през 2019. След повече от 50 години Откритият шампионат се завърна в Северна Ирландия. Легандарното игрище Роял Портръш бе домакин на турнира, а победата грабна именно ирландецът Шейн Лоури.

През последните години Европейският тур се утвърди като водещият иноватор в света на професионалния голф. Въведени бяха турнири в нови формати и различни дейности, които целят да привлекат повече хора на голф игрището. Една таква инициатива е “Beat the pro”, която позволява на прозиволно избран играч от публиката да се опита да победи професионалистите. Правилата са прости, зрителят се присъединява към професионалистите на предварително избрана пар тройка и трябва с началния си удар да прати топката си по-близо до флага от тези на професионалистите. В едно такова състезание по време на KLM Open видяхме една 100 годишна жена, която показа завидна подвижност с оглед на възрастта си.

Николас Колсартс се върна сред кръга на победителите след повече от седем годишно отсъствие. Белгиецът, който бе част от отбора на Европа за Райдер Къп 2012, премина през различни изпитания през последните години, но успя да стабилизира играта си и се върна на победния път.

Бернд Висбергер пропусна по-голяма част от 2018 г. поради контузия. Австриецът започна 2019 година с три поредни пропуснати къта, но след това бързо намери играта си. В резултат на това Висбергер записа три победи през 2019, две от които на турнири от серийте Ролекс.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img