02.12.21 09:00
НачалоPGA турКори Конърс с удар преднина на Arnold Palmer Invitational 2021

Кори Конърс с удар преднина на Arnold Palmer Invitational 2021

Кори Конърс записа кръг от 69 удара и с общ резултат от девет под пара оглави класирането след втория ден на Arnold Palmer Invitational. Канадецът ще стартира днешния ден с удар преднина пред шотладецa Мартин Леърд, който вчера изигра игрището с пет удара под пара. Двама от големите фаворити, Виктор Ховланд и Рори Макелрой, разделят третото място заедно с Ланто Грифин на ниво от седем под пара.

Класиране след втория кръг:

Кори Конърс знае какво е нужно, за да спечелиш в PGA тура. Канедецът вече има една победа на своята сметка. Тя датира от април 2019, когато той триумфира на Valero Texas Open. Конърс заема 60-то място в световната голф ранглиста, но евентуална победа тази седмица ще го изкачи сред първите 40.

Рори Макелрой отново е в челото на класирането и сред претендентите за победата. В последно време проблемитe при него обикновено настъпват в последния ден на турнирите, където той не може да се мобилизира напълно и да стигне до победата.

Джордан Спийт е друго от големите имена в голфа, което не е записавало името си сред победителите от много време. Американецът няма победа от юли 2017, но от началото на годината показва стабилна игра и все по-често го виждаме сред претендените за титлата в неделния ден. След два изиграни кръга на Bay Hill Спийт разделя седмо място с резултат от пет удара под пара.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
249ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img