15.08.22 12:52
НачалоDP World TourКолин Морикава триумфира на Открития шампионат

Колин Морикава триумфира на Открития шампионат

Колин Морикава вдигна втория си мейджър трофей след като триумфира на Открития шампионат. Американецът записа финален кръг от 66 удара и завърши турнира с общ резултат от 15 удара под пара. Лидерът след вчерашния кръг Луи Оустхюзен нямаше ден и изигра игрището с удар над пара. Това го смъкна на ниво от 11 под пара за турнира и разделена трета позиция в крайното класиране. Второто място остана за победителят в турнира от 2017 г. Джордан Спийт.

Крайно класиране:

Днешната победа е втора за Морикава в мейджър турнирите и тя идва в неговия осми старт. През миналата година американецът триумфира на PGA Championship. С днешния си триумф Морикава ще се изкачи до третото място в световната голф ранглиста.

Отново разочарование за Луи Оустхюзен в мейджър турнирите. Оустхюзен, който водеше през първите три дни на турнира, не успя да покажа силната игра от предишните дни и се размина с победата. За седми път в своята кариера южноафриканецът завършва втори в някой от мейджър турнирите.

Джон Рам се разигра на втората деветка дупки днес и записа четири последователно бърдита. В един момент от деня изглеждаше, че испанецът има шанс, но Морикава не допусна грешка. Рам раздели третото място в крайното класиране, което ще му е достатъчно от утре да се върне на върха в световната голф ранглиста.

Пълни резултати

Проверете знанията си за турнира с нашия специален голф куиз

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_imgspot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
254ПоследователиПоследвай
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img