20.04.24 03:31
НачалоPGA турКамерън Смит увеличи преднината си на Хаваите

Камерън Смит увеличи преднината си на Хаваите

Камерън Смит увеличи преднината си на върха в класирането на Sentry Tournament of Champions след като записа кръг от 64 удара. Благодарение на него австралиецът се изкачи до ниво от 17 удара под пара за турнира. Той ще стартира третия ден с два удара преднина спрямо световния номер едно Джон Рам и американеца Даниел Бергер. Двамата разделят второто място с резултат от 14 под пара.

Класирането след втория ден:

Камерън Смит бе един от тримата играчи, които изиграха игрището с девет удара под пара в петък. Впечатляващ е фактът, че австралиецът започна денят с две поредни богита, но бързо намери правилния ритъм и бърдитата заваляха.

Брайсън Дешамбо се нуеждаеше от 68 удра на игрището във втория ден, в резултат на което се изкачи до ниво от девет удара под пара за турнира. Американецът разделя 15-то място във временното класиране и изостава с цели осем удара от лидера.

Зендер Шофли се придвижи с пет места нагоре в калсирането след като изигра игрището с шест удара под пара във втория ден. Олимпийският шампион е в групата, която разделя осмо място на ниво от 10 удара под пара за турнира.

Стартови времена за третия кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img