13.07.24 08:32
НачалоDP World TourБернд Висбергер превзе Рим и триумфира на Italian Open 2019

Бернд Висбергер превзе Рим и триумфира на Italian Open 2019

Австриецът Бернд Висбергер навакса изоставане от три удара и след кръг от 65 удара днес триумфира на Italian Open 2019. Висбергер завърши турнира с резултат от 16 удара под пара, оставяйки на удар зад себе си водача след третия ден Матю Фицпатрик. Фицпатрик отново показа силна игра на втората деветка дупки, но това не бе достатъчно да компенсира щетите, нанесени от двойното боги на пар петицата девета.

Italian Open 2019 крайно класиране:

Победата днес е трета за Висбергер за сезона и общо седма в неговата кариера в Европейския тур. Благодарение на титлата от днес австриецът Бернд Висбергер ще се изкачи до рекордното за него 22-ро място в световната ранглиста. Той ще оглави и класирането в Race to Dubai, измествайки Джон Рам от първото място.

Матю Фицпатрик имаше предимството да играе в последната група за деня и да знае какъв резултат са постигнали опонентите му. Англичанинът имаше да наваксва два удара, с две оставащи дупки до края. Той почти успя да го направи на 17-та, но опитът му за ийгъл облиза ръба на дупката и така той трябваше да се задоволи само с бърди.

Italian Open 2019 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img