20.04.24 04:51
НачалоDP World TourМакентайър и Ритхамър водят кръг преди края на Porsche European Open

Макентайър и Ритхамър водят кръг преди края на Porsche European Open

Водачът след втория кръг Робърт Макентайър (на снимката) и представителят на домакините Бернд Ритхамър оглавиха класирането след третия ден на Porsche European Open. Двамата са с резултат от девет удара под пара и ще стартират финалния ден с удар преднина пред световния номер 17 Пол Кейси. Кейси записа кръг от 69 удара и се изкачи до ниво от осем под пара. Финалния ден се очаква да е изпълнен с много обрати. Цели 13 голфъра са с изоставане от пет, или по-малко, удара от лидерите.

Класиране след третия кръг:

Робърт Макентайър имаше труден ден на игрището. Шотландецът реализира три богите и едно бърди в днешния си кръг от 74 удара.

При победа утре Бернд Ритхамър може да се превърне в първия германец от 2008 г. насам с победа на родна земя. За последно това стори Мартин Каймер през 2008 г. като спечели титлата на BMW International Open.

Последната победа на Пол Кейси в Европейския тур датира от Семптември 2014 г. Тогава англичанинът спечели турнира KLM Open, който се провежда всяка година в Холандия. През последните няколко сезона Пол Кейси играе приоритетно в американския PGA тур.

Пабло Ларазабал записа кръг от 68 удара, неговият най-добър до сега за седмицата, който го изкачи до разделено четвърто място в класирането. Испанецът има четири победи от Европейския тур, две от които са на немска земя.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img