20.04.24 05:01
НачалоDP World TourНастроенията в двата лагера преди началото на голф събитието на годината

Настроенията в двата лагера преди началото на голф събитието на годината

Светът на голфа е вперил очи в Париж, където тази седмица ще се проведе Райдер Къп – най-голямото голф събитие и едно от най-големите спортни събития като цяло. Райдър Къп е турнир, който се провежда веднъж на две години и противопоставя най-добрите голфъри от Щатите срещу най-добрите голфъри на Европа. За всеки професионаленен голфър е изключителна чест да е част от това събитие, което се излъчва в над 180 страни по целия свят.

На хартия американците имат по-силния отбор, но отбора на Европа има предимстовто да са домакини и да разчитат на подкрепата на френската публика. За целта бе изградена и специална трибуна на първи тий бокс, която ще си поиграе с нервите на всеки от играчите.

Настроението в отбора на Европа изглежда е на ниво.

Същото е положението и при американците, което си личи и от това видео, споделено от ветеранът в отбора на Щатите Фил Микелсън.

По време на тренировъчните дни капитаните групираха играчите по различен начин, но една от двойките в отбора на Европа май вече е ясна. Джон Рам открито заяви, че се надява да има за партньор Рори Макелрой.

Тайгър Уудс дойде в Париж в приповдигнато настроение след победата си в Ийст Лейк. Той не скри задоволството си триумфа в Атланта, който според него потвърждава, че специалната покана от капитана Джим Фюрик е съвсем заслужена.

Неговите съотборници изглежда са напълно съгласни с това, което може да се види и от изказването на Фил Микелсън, който в един от тренировъчните дни игра заедно с Уудс и заяви, че никога не го в виждал да удря топката по такъв начин.

Пол Кейси, който е част от отбора на Европа, също смята, че на хартия американците имат по-силния отбор.

 

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img