18.05.24 04:48
НачалоDP World TourЛуи Оустхюзен триумфира на South African Open

Луи Оустхюзен триумфира на South African Open

Луи Оустхюзен записа финален кръг от 67 удара и с общ резултат от 18 удара под пара спечели тазгодишното издание на South African Open. Оустхюзен започна деня с три удара преднина и в нито един момент не изпусна водачеството. Второто място остана за Ромен Лангаск, който записа силен финален кръг от 66 удара и се изкачи с 18 места в класирането. След края на турнира Оустхюзен не скри сълзите си и заяви:

“Знаех, че днес ще е специален, или много съкрушителен ден. Знам, че много малко играчи са печелили Открития шампионат и Откритото първенство на Южна Африка, така че много се радвам, че добавих името си в този списък. Започнахме трудно днес, но кедито ме успокои като ми каза, че удрям топката добре, просто трябва да играя по-агресивно. Знаех, че играта ми на грийна е на добро ниво, просто трябваше да си осигуря повече възможности за бърди, затова се концентрирах върху това да намеря колкото се може повече феъруеи и грийнове.”

Крайно класиране:

Победата е първа за Оустхюзен в Европейския тур от февруари 2016 г.

Луи Оустхюзен е поредният представител на домакините, който триумфира в този турнир. Последната южноафриканска победа в турнира датира от 2016 г, когато Брендън Стоун спечели.

Мадалитсо Мутия не успя да влезе в историята като първия победител от Замбия в Европейския тур, но въпреки това изпраща много добра седмица.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img