15.06.24 05:15
НачалоPGA турКамерън Смит с драматична победа на Sony Open in Hawaii

Камерън Смит с драматична победа на Sony Open in Hawaii

Австралиецът Камерън Смит записа втората си победа в американския PGA тур след триумф на Sony Open in Hawaii 2020. Смит, който записа финален кръг от 68 удара, започна деня с пасив от три удара спрямо лидера Брендън Стийл. Това го изкачи до ниво от 11 удара зад пара, което се оказа достатъчно за разделено първо място в класирането след редовните 72 дупки. Лидерът след третия ден Брендън Стийл не успя да се справи с трудните условия на игрището в последния ден и записа кръг от 71 удара. Това го смъкна до ниво от 11 под пара, което означаваше допълнителни дупки. Съдбата на турнира се реши още на първата допълнителна дупка спечелена от Камерън Смит с пар.

Sony Open in Hawaii 2020 крайно класиране:

Камерън Смит вече има една победа в PGA тура, но това е първата му индивидуална победа. Предишната му победа дойде през 2017 г. на турнира Zurich Classic of New Orleans. Тогава в партньорство с Джонатан Бликс те спечелиха титлата отново след плейоф.

Брендън Стийл имаше добър шанс за градне четвъртата си титла от тура, но не успя да се възползва. Слабият втори удар на пар петицата 18-та го лиши от възможността да търси бърди и в крайна сметка той трябваше да се бори за титлата в плейофа.

Sony Open in Hawaii 2020 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img