15.06.24 04:34
НачалоDP World TourШейн Лоури с три удара преднина на Abu Dhabi HSBC Championship

Шейн Лоури с три удара преднина на Abu Dhabi HSBC Championship

Ирландецът Шейн Лоури записа пореден силен кръг в Абу Даби и ще стартира финалния ден на Abu Dhabi HSBC Championship с три удара преднина. Лоури води с резултат от 17 удара под пара след кръг от 67 удара в днешния ден. Второто място заема южноафриканецът Ричард Стърни, който е с резултат от 14 удара под пара. Опитният англичанин Иан Полтър е с резултат от 12 удара под пара и заема еднолично третото място.

Въпреки преднината от три удара Лоури знае, че утре няма да е лесно и заяви:

“Днес се чувствах много добре на игрището и съм много доволен от този факт, вълнувам се много и за утрешния ден…Очевидно е, че се намирам в страхотна позиция, но мина доста време, откакто стартирах финален кръг като водач в класирането. Довечера ще вечерям нещо хубаво и ще си почина, а утре ще се забавлявам и ще дам най-доброто от себе си на игрището. В турнира тази година участват най-добрите играчи в света, знам, че няма да се дадат без бой. Трябва да остана агресивен и да направя колкото се може повече бърдита.”

Класирането 18 дупки преди края:

Шейн Лоури играе изключително силно на пар тройките тази седмица. Той е направил девет бърдита от 12 възможни, а на три от четирите пар тройки е направил бърди във всеки от изминалите дни.

Най-доброто от третия кръг на лидера Лоури:


Шейн Лоури запази лидерството си на Abu Dhabi HSBC Championship

Последната победа на Иан Полтър в Европейския тур датира от 2012 г.

Ричард Стърни беше измъчван от контузии през последните години, но утре има страхотен шанс да запише седмата си победа в Европейския тур.

Стартови времена за финалния кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img