24.09.21 04:06
НачалоPGA турРъсел Хенли и Луи Оустхюзен поведоха на U.S Open

Ръсел Хенли и Луи Оустхюзен поведоха на U.S Open

Ръсел Хенли и Луи Оустхюзен оглавяват класирането с резултат от четири под пара след първия ден на 121-то издание на U.S Open. Денят започна със закъснение от близо два часа заради мъглата, която бе надвиснала над Torrey Pines GC. В резултат на закъснението много играчи не успяха да завършат своя кръг и ще трябва да го направят днес. Един от тези играчи е и Луи Оустхюзен, който бе на 17-та дупка, когато играта бе прекъсната заради тъмнина.

Как изглежда класирането към момента:

Ръсел Хенли e трикратен победител в PGA тура, но американецът не е печелил от април 2017. Хенли има вече 26 участия в мейджър турнирите, но все още няма класиране сред първите десет.

Луи Оустхюзен започна силно поредния си мейджър турнир. Шампионът от Открития шампионт през 2010 г. преди по-малко от месец завърши втори на PGA Championship. Това е дванадесето участи на Южноафирканеца в U.S Open като най-доброто му класиране е разделено второ място през 2015 г.

Двукратният победител в турнира Брукс Кьопка записа кръг от 69 удара и разделя петото място във временното класиране с резултат от два удара под пара.

Зендер Шофли също е в групата на ниво от две удара под пара. Това е пето участие за американеца в U.S Open като досега той неизменно завършва сред първите 10.

Стартови времена за втория кръг

Проверете знанията си за турнира с нашия специален голф куиз

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
251ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img