25.07.24 05:59
НачалоDP World TourРичард Стърни поведе след първия ден в Дубай

Ричард Стърни поведе след първия ден в Дубай

Ричард Стърни оглави класирането след първия ден на Omega Dubai Desert Classic след като записа кръг от 64 удара. Южноафриканецът игра изключително силно и успя да реалира цели девет бърдита днес, които бяга гарнирани и с едно боги за цвят. Така Стърни води с резултат от осем удара под пара, а на удар зад него е американецът Кърт Китиама. Серхио Гарсия и Джъстин Хардинг разделят третото място във временното класиране с резултат от шест удара под пара.

Класиране след първия ден:

Ричард Стърни играе едва петия си турнир от подновяването на сезона след прекъсването през пролетта заради COVID-19 кризата.

Серхио Гарсия игра силно днес и успя да запише шест бърдита без да изгуби удар. Испанецът не е в най-добрата си форма и се смъкна до 45-то място в световната голф ранглиста. Гарсия е победител в турнира през 2017, когато завърши с три удара пред Хенрик Стенсън.

Пол Кейси рядко участва на редови турнири от Европейския тур, но винаги е радостно да го видим. И днес англичанинът впечатли със силната си игра и записа кръг от 67 удара. Той е в групата от четирима играчи, която разделя петото място.

Стартови времена за втория кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img