19.07.24 05:14
НачалоDP World TourПатрик Рийд триумфира на WGC-Mexico Championship

Патрик Рийд триумфира на WGC-Mexico Championship

Патрик Рийд записа финален кръг от 67 удара и с общ резултат от 18 удара под пара вдигна трофея на WGC-Mexico Championship 2020. Американецът показа здрави нерви и с три бърдита на последните си четири дупки стигна до победата. Второто място остана за Брайсън Дешамбо, който игра силно във финалния ден и след кръг от 65 удара се изкачи до второто място.

WGC-Mexico Championship 2020 крайно класиране:

Победата е осма за Патрик Рийд в PGA тура и негова първа от август 2019 г. насам. Победата е и втора за американеца в турнира. Той стигна до победата и през 2014 г, когато турнирът носеше името WGC-Cadillac Championship. Благодарение на вчерашния си триумф Патрик Рийд се изкачи до осмото място в световната ранглиста.

Ерик ван Ройен записа най-доброто си класиране в турнири от такава категория. Благодарение на третото място в крайното класиране той се изкачи с 12 места в световната голф ранглиста и вече заема 40-то място.

Джъстин Томас започна финалния ден с удар преднина, но не успя да покаже най-добрата си игра и завърши на разделено шесто място в крайното класиране. Ключови за Томас се оказаха дупките между седма и десета, които той изигра с четири удара над пара.

WGC-Mexico Championship 2020 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img