23.06.21 11:15
НачалоPGA турПатрик Кантли отново триумфира на Memorial Tournament

Патрик Кантли отново триумфира на Memorial Tournament

Патрик Кантли триумфира на the Memorial Tournament след драматичен плейоф с Колин Морикава. Двамата изиграха игрището с удар под пара във финалния ден и завършиха турнира с резултат от 13 под пара. Победителят в надпреварата бе определен още на първата допълнителна дупка, която Кантли спечели с пар. Третото място остана за Скоти Шефлър, който остана на ниво от 11 под пара за турнира.

Крайно класиране:

Победата е четвърта за Патрик Кантли в турнири от PGA тура и негова втора в турнира. Първата си титла от the Memorial Tournament американецът вдигна през 2019, когато остави на два удара зад себе си Адам Скот. Благодарение на вчерашния си триумф Патрик Кантли ще се завърне сред първите 10 в световната голф ранглиста. Той започна турнира като номер 15 в света.

Колин Морикава продължава със стабилните си изяви в тура и записа четвърто поредно класиране в топ 15. От утре американецът ще се изкачи до четвъртото място в световната голф ранглиста, което е и най-високото му класиранете до момента в неговата кариера.

Пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
249ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img