24.09.21 03:10
НачалоЕвропейски турДжъстин Уолтърс остава начело на ISPS HANDA UK Championship

Джъстин Уолтърс остава начело на ISPS HANDA UK Championship

Джъстин Уолтърс остана начело в класирането и след третия ден на ISPS HANDA UK Championship. Южноафриканецът води с резултат от 12 удара под пара след кръг от 69 удара днес. Той ще стартира финалния ден с два удара преднина пред Мартин Каймер и Бенджамин Абер. Германецът Каймер се придвижи с осем места в ккласирането благодарение на силната си игра днес и кръг от 66 удара.

Класирането кръг преди края:

Джъстин Уолтърс продължава да играе стабилно и да не допуска сериозни грешки. С добра игра утре Уолтърс има всички шансове да стигне до първата си титла от Европейския тур.

Мартин Каймер е двукратен медйжър победител и има 11 титли от Европейския тур, но в последните години не блести със силни резултати. Последната му победа в тура бе през 2014 г. на U.S Open, където германецът спечели с преднина от внушителните осем удара.

Бенджамин Абер също ще търси първата си победа от тура в утрешния ден. Французинът игра в три плейофа през 2019, но изгуби и трите. Той бе и един от участниците в рекордния шесторен плейоф на Turkish Airlines Open.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
251ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img