14.04.24 05:08
НачалоDP World TourФеноменален Франческо Лапорта поведе на Abu Dhabi HSBC Championship

Феноменален Франческо Лапорта поведе на Abu Dhabi HSBC Championship

Италианецът Франческо Лапорта записа феноменален кръг от 63 удара и с общ резултат от 10 под пара поведе след втория ден на Abu Dhabi HSBC Championship 2020. Лапорта успя да реализира девет бърдита днес, като пет от тях бяха на последните му пет дупки за деня. Второто място, само на удар зад италианеца, разделят Матю Фицпатрик и Рафа Кабрера-Бейо. Ренато Параторе, един от лидерите след първия ден, е в групата на ниво от осем удар под пара след кръг от 72 удара днес. Шон Норис, който вчера разделяше първото място, имаше разочароващ ден на игрището и след кръг от 77 удара се смъкна до разделено 35-то място с резултат от три удара под пара.

Класиране след втория ден:

Франческо Лапорта заслужи картата си за Европейския тур след като през изминалата година бе най-добър в Челиндж тура. Италианецът не веднъж е загатвал за огромния си потелнциал и ного специалисти считат, че е въпрос на време да спечели и първата си титла от тура.

Рафа Кабрера-Бейо се завръща на игрището след дълга почивка. За последно испанецът игра на DP World Tour Championship в края на ноември, където раздели 20-то място.

Световният номер едно Брукс Кьопка се смъкна до 35-то място в класирането след кръг от 75 удара. Американецът е на ниво от три удара под пара и изостава с цели седем удара от лидера Лапорта.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img