24.09.21 03:05
НачалоЕвропейски турФранческо Лапорта на кръг от първата си победа в Европейския тур

Франческо Лапорта на кръг от първата си победа в Европейския тур

Франческо Лапорта се изкачи до ниво от 14 удара под пара и поведе кръг преди края на BMW PGA CHAMPIONSHIP. Италианецът игра стабилно днес и записа кръг от 69 удара, което се оказа достатъчно да започне финалния ден на турнира с удар преднина спрямо представителят на домакинити Лори Кантър. Третото място поделят четирима играчи, които са на ниво от 12 под пара.

Класирането кръг преди края:

Франческо Лапорта и изиграл повече от 70 турнира в Европейския тур, но все още няма победа. Ако италианецът успее да вдигне трофея утре то той ще се изкачи сред първите 130 в световната голф ранглиста. Лапорта започна седмицата като световен номер 264.

Джейми Доналдсън завърши днешния си кръг с две бърдита и ийгъл, които го изкачиха до ниво от 12 под пара за турнира. Уелсецът е само на два удара от лидера и се намира в страхотна позиция да атакува четвъртата си титла от Европейския тур. За последно Доналдсън триумфира в Европейския тур през август 2014 на D+D Real Czech Masters.

Шейн Лоури се нуждае от силен резултат тази седмица, за да подпечата мястото си в отбора на Европа за Райдер къп след две седмици. Ирландецът напълно оправдава високите очаквания към него и след три изиграни кръга е на ниво от 11 под пара и разделена седма позиция.

Стартови времена за последния кръг

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
251ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img