12.06.24 07:15
НачалоDP World TourДешамбо и Херберт оглавиха класирането в Дубай

Дешамбо и Херберт оглавиха класирането в Дубай

Брайсън Дешамбо и Лукас Херберт оглавиха класирането след втория ден на Omega Dubai Desert Classic. Херберт направи кръг от 63 удара, който го изстреля на ниво от 12 под пара за турнира. От своя страна Дешамбо записа втори пореден кръг от 66 удара, което се оказа достатъчно за разделено първо място. Третото място, на ниво от 11 удара под пара, си разделят испанецът Алваро Кирос и шампионът от 1994 г. Ърни Елс.

Класиране след втория кръг:

Дешамбо имаше интересен ден на игрището. Той реализира седем бърдита, един ийгъл и три богита. След края на днешния си кръг той заяви:

“Вчера бях много доволен, че успях да се измъкна без нито едно боги. Днес обаче съм още по-доволен тъй като направих три богита, но въпреки това успях да запиа кръг от шест удара под пара. Днес не се чувствах много комфортно на игрището, но не се оплаквам въобще.”

Лукас Херберт направи кръг от девет удара под пара, което бе и най-добрият резултат във втория ден. След края днешния си кръг той сподели:

“Всички правят силни резултати на втората деветка дупки. Това не е изненада като се имат предвид трите пар петиции и късата 17-та. Грийна на 17-та може да се достигне с един удар.”

Матю Фицпатрик с крехка преднина след първия ден на Omega Dubai Desert Classic

Защитаващият титлата си Хаотонг Ли се намира само на два удара зад лидерите и разделя петото място.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img