15.06.24 04:17
НачалоDP World TourПетима лидери след втория ден на турнира Мастърс

Петима лидери след втория ден на турнира Мастърс

Петима голф играчи разделят първото място след втория ден на голф турнира Мастърс. Джейсън Дей, Франческо Молинари, Адам Скот, Брукс Кьопка и Луи Оустхюзен оглавяват класирането с резултат от седем удара под пара. Сутрешният дъжд направи грийновете доста по-меки, което се отрази и на резултатите. Цели 45 играчи са на ниво пар, или под пара, което не е характерно за турнира Мастърс. Линията на къта бе на ниво от три удара над пара и цели 65 играчи успяха да се класират за уикенда. Сред играчите, които не успяха да го преодолеят отличаваме имената на шампиона от 2017 г. Серхио Гарсия, световният номер едно Джъстин Роуз и англичанина Пол Кейси.

Австралиецът Джейсън Дей получи контузия през първия ден. Видимо австралиецът изпитваше някаква болка, дори поиска и помощ от физиотерапевт в началото на своя първи кръг. Явно болката е отшумяла, защото Дей записа кръг от 67 удара във втроия ден и се изкачи до челото на класирането.

Италиенецът Франческо Молинари продължава да впечатлява. Молинари също записа кръг от 67 удара и е един от водачите в турнир, в който не може да се похвали с кой знае какви успехи до момента.

Иън Полтър също е в борбата за Зеленото сако. След втория кръг Полтър разделя десетото място и изостава с два удра от лидерите.

А това са позициите на дупките за третия кръг.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img