22.10.21 10:06
НачалоPGA турКолин Морикава с два удара преднина на WGC – Workday Championship

Колин Морикава с два удара преднина на WGC – Workday Championship

Колин Морикава записа кръг от 67 удара и с общ резултат от 15 под пара излезе начело след третия ден на WGC – Workday Championship. Американецът ще стартира финалния кръг с два удара преднина пред Били Хоршел и лидерът след вчерашния ден Брукс Кьопка.

Класирането кръг преди края:

Морикава е едва на 24 години, но вече може да се похвали с три победи от PGA тура. Последната от тях дойде през август 2020, когато американецът вдигна първия си мейджър триумфирайки на PGA Championship.

Рори Макелрой игра силно силно вчера и записа кръг от 66 удара. Благодарение на него бившният световен номер едно се изкачи с осем места в класирането до разделена пета позиция и резултат от 11 под пара. Макелрой изостава с четири удара от лидера и се нуждае от силен резултат утре, за да запише първата си победа от ноември 2019 г. насам.

Виктор Ховланд имаше разочароващ завършек на своя кръг вчера, след като направи четворно боги на пар четворката девета. Днес обаче норвежецът игра страхотно и записа кръг от 66 удара. Това го изкачи до ниво от 10 под пара за турнира и го върна в борбата за титлата.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
250ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img